Član bloga K1 SAT BOX

Easytrip Transport Services održava vašu flotu u pokretu sa interoperabilnim Telepass K1 SAT-om

Objavljeno 10.30.2023, od Izabel Gaša

Već više od 35 godina sukcesivno stičemo poverenje poslovnih partnera zahvaljujući našoj posvećenosti projektima, a stručna znanja izvedena iz ovih iskustava omogućavaju nam da našim klijentima predstavimo najbolja rešenja analizom njihovih individualnih transportnih potreba. Rad sa vodećim provajderima na EETS tržištu, Easytrip Transport Services pruža najsveobuhvatnije naplatne usluge širom Evrope. Naš portfolio se zasniva na interoperabilnim rešenjima za naplatu putarine, uključujući nedavno dodati Telepass K1 SAT uređaj. Ovaj uređaj vam omogućava da plaćate putarine u 14 evropskih zemalja, kao što su Poljska (deonica A4 + eToll), Nemačka, Belgija (+ tunel Liefkenshoek), Francuska, Španija, Portugalija, Skandinavija (mostovi Storebaelt i Oresund u Danskoj i Švedskoj i naplatni putevi i trajekti u Norveškoj), Austrija, Švajcarska, Bugarska, Mađarska i Italija. Pored toga, uređaj vam omogućava da platite bezbedan parking u Francuskoj, Italiji i Španiji.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji za koju je opremljen Uređaj Telepass K1 SAT u avionu, vozač vozila ima pristup ranije nedostupnim informacijama putem namenske aplikacije. Pogledajmo ih izbliza:

Bezbedan režim omogućava pristup PAN broju bez ometanja rada uređaja, posebno koristan u Francuskoj, Španiji i Portugalu,

Daljinska samoodgovarenja: jednostavan i brz način ažuriranja broja osolica i težine klase vozila,

Pregled podataka o vozilu: lak i intuitivan pristup podešavanjima trenutnog registracionog broja vozila, njegovoj težini i minimalnom broju osolica,

Gurajte obaveštenja: omogućavaju vam da pratite važne promene/događaje, čineći svako putovanje bezbednijim i udobnijim,

Dokumentacija: stalni pristup uputstvima koja mogu biti korisna u pokretu. Neophodna deklaracija vozila za inspekcijske organe Mađarske, Austrije i Skandinavije uvek će biti dostupna i ažurirana u aplikaciji.

Zahvaljujući ovim rešenjima, Telepass K1 SAT je savršen pratilac za vaše vozače!

Dobra vest za sve njegove korisnike je najava proizvođača, dodajući uskoro nove naplatne mreže: Češka, Slovačka, Slovenija i Hrvatska! Zahvaljujući kojoj će se pokrivenost Telepass K1 SAT-om povećati sa 14 na 18 zemalja.

Kako bismo na najbolji način ispunili očekivanja naših klijenata i pomogli im da u potpunosti upravljaju svojim aktivnostima, Easytrip Transport Services svakom od svojih klijenata obezbeđuje internet portal. Pored klasičnih funkcija, kao što su preuzimanje faktura, stalni pristup informacijama o uslugama, statusi podnetih zahteva za povraćaj PDV-a ili akcize, naši klijenti mogu da pregledaju aktuelne, dnevne transakcije i izveze ih.

 

Easytrip Transport Services podržava vaše poslovanje rešenjima prilagođenim vašim potrebama!

U našem dnevnom poslovanju, fokusiramo se na olakšavanje transportnog poslovanja pružanjem pogodnosti, izbora i konkurentnih cena u širokom spektru usluga:

–Danak: Uređaji za naplatu putarine u 29 zemalja i regiona.

– Trajekti – Vozovi – Tuneli: rezervisanje 700 različitih trajektnih veza, alpskih prelaza tunela i evropskih veza Roling Rouda (ROLA) u Italiji, Francuskoj, Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj i Sloveniji. Stalni pristup platformi za rezervacije vam omogućava da sami upravljate i menjate rezervacije, kao i da brzo reagujete u slučaju iznenadnih promena.

– Povraćaj PDV-a i akciza: Povraćaj PDV-a u 30 evropskih zemalja i povraćaj akciza u 7 zemalja. Osiguravamo lak i brz oporavak zahvaljujući sopstvenim timovima stručnjaka.

Telematsko upravljanje voznim parkom: Sveobuhvatno rešenje za upravljanje voznim parkom, integrisano sa Power Intelligence platformom podataka, pruža vam mogućnost da poboljšate efikasnost troškova, održivost i bezbednost vaših kamiona, prikolica i vozača.

Proknjižene usluge upravljačkog programa: intuitivna platforma za dobijanje i upravljanje proknjiženim sertifikatima vozača za sve kabotaže i među-trgovinske operacije u Evropi.

– Kartice za gorivo: pristup na 29.000 stanica u 36 zemalja sa dodatnim uslugama kao što su pomoć pri kvarovima, parking i rezervacije za pranje automobila.

 

Želite li da oglašavate više o K1 naplatnoj rampi SAT Box ili o našim uslugama, kontaktirajte nas već danas!


    Ostanimo povezani

    Prijavite se za najnovije Easytrip Transport Services vesti i informacije:
    Ekskluzivne promocije, lansiranje proizvoda, nove i proširene portfolio usluge, ispravke pravila i propisa, širom Evrope i još mnogo toga!