Blog Članak Grčka putarina

Modernizacija HGV putovanja u Grčkoj sa Easytrip Transport Services

Objavljeno 11.02.2023, od Izabel Gaša

Kao čvorište međunarodne trgovine i turizma, Grčka se oslanja na svoju ekspanzivnu putnu mrežu koja povezuje svoje gradove, luke i granice. Za preduzeća koja posluju u Grčkoj, izbor pravog partnera je od najvećeg značaja za obezbeđivanje efikasnog putovanja i optimalnog planiranja budžeta. Saradnja sa Easytrip Transport Services otključava značajne troškove i uštedu vremena. Sa našim sveobuhvatnim paketom usluga, uključujući elektronsku naplatu putarine za Grčku, Easytrip transformiše način na koji vozači HGV-a prolaze kroz putnu mrežu zemlje.

Besprekorna naplatna rešenja za HGV-ove:

Sistem elektronske naplate putarine (ETC) napravio je revoluciju u HGV iskustvu putovanja u Grčkoj. Obezbeđivanjem jednog jedinog uređaja, Easytrip pomaže vozačima HGV-a da nesmetano putuju do osam naplatnih rampi, obuhvatajući renomirane rute kao što su Attiki Odos, Olimpija Odos, Autoput Moreas, Ionian Road, Nea Odos, Raches of Fthiotida-Key of Imathia (Aegean Motorway), Egnatia Odos i iconic Zahvaljujući ovoj usluzi imaćete koristi od režima nakon plaćanja za optimizaciju poslovnog novčanog toka i jedinstvene, konsolidovane fakture za efikasno praćenje troškova putarine. Naši kupci će imati koristi i od popusta na mrežu Attiki Odos!

Izvan naplate putarine:

Easytrip Transport Services ide iznad i iznad naplate putarine, pružajući globalni pristup optimizaciji vaše putne logistike u Grčkoj. Dobijate ekskluzivan pristup našem portalu za rezervacije 24/7, osnažujući vas da nesmetano rezervišete trajekte na Dugom mostu, povezujući Španiju i Portugal sa Grčkom. Naš portal za rezervacije prilagođen korisniku obezbeđuje rezervacije bez napora, omogućavajući menadžerima voznog parka da se usredsrede na svoje osnovne operacije.

Kombinovanjem sa grčkim uslugama povraćaja PDV-a možete maksimalno povećati povraćaj investicije i otključati dodatnu efikasnost troškova.

Pusti Easytrip Transport Services budu pouzdani pratilac hauliersa, koristeći svoja inovativna rešenja za modernizaciju putovanja u Grčkoj. Posvećeni smo pružanju nenadmašne pogodnosti i podrške našim korisnicima. Štaviše, naš posvećeni tim za podršku je dostupan pružajući brzu pomoć i stručno vođenje kad god je to potrebno. Sa Easytrip Transport Services, možete putovati sa samopouzdanjem, znajući da pouzdan i odgovoran partner stoji iza vas. Kontaktirajte nas već danas!


    Ostanimo povezani

    Prijavite se za najnovije Easytrip Transport Services vesti i informacije:
    Ekskluzivne promocije, lansiranje proizvoda, nove i proširene portfolio usluge, ispravke pravila i propisa, širom Evrope i još mnogo toga!