Da nas bolje poznaješ

Vaš stručnjak za međunarodne usluge transporta i mobilnosti

Da nas bolje poznaješ

Vaš stručnjak za međunarodne usluge transporta i mobilnosti

Home > O nama > Bolje nas

Tko je Easytrip Transport Services?

Mi smo nezavisni provajder usluga mobilnosti industriji prevoza puteva širom Evrope.

Više od 35 godina pružamo inovativnu i dokazanu ekspertizu u
pružanje sveobuhvatnih usluga mobilnosti za hauliers širom Evrope.

 

Fokusiraj se na svoj posao, Easytrip Transport Services rukohuje ostalima!

Naљa vizija?

Biti najveći agregator međusobno povezanih usluga mobilnosti puteva u Evropi i šire.

Naљa misija?

Isporučivanje predvidljivih i tačnih troškova za transportne potrebe naših klijenata kao pružaoca usluga na jednom mestu.

Naš krajnji cilj?

Podrška vašem poslovanju sa skrojenim rešenjima koja pojednostavljuje upravljanje voznim parkom i poboljšava vašu ukupnu profitabilnost.

Naše putovanje, naša priča

Kapitalizujući i koristeći Egisovu 90-tu ekspertizu u radu i održavanju putne transportne infrastrukture, stvoreni su easytrip entiteti koji će se susresti sa novim izazovima svih korisnika puteva.

2006

Stvaranje Easytrip Irske

easytrip-ireland-toll-tag

 

 

Easytrip je nastao u Irskoj, ciljajući privatne vozače i poslovne flote.
Ovo zajedničko preduzeće između Egis-a i Electro Automation-a, razvijeno je kako bi se ispunile nove potrebe u oblasti usluga mobilnosti na putevima: interoperabilna naplata putarine, auto-parkiranje i auto perionica mobilnih rešenja za plaćanje i usluge plaćanja pored puta. Easytrip Irska takođe upravlja šemom izuzeća od putarine za invalide (DTES) u ime Transportne infrastrukture Irske (TII).

2008

U pravcu Azije sa Easytrip Filipinima

easytrip-filipini

Egis je u partnerstvu sa Kompanijom Metro Pacifik, infrastrukturnom kompanijom na Filipinima, da otvori lokalnu kancelariju, usmerenu na pojedinačne i komercijalne korisnike autoputeva, uvodeći novi spektar usluga: elektronsko plaćanje putarine putem oznake, dematerijalisana rešenja za platne objekte sa trgovcima na putevima i putem mobilnih aplikacija.

2011 > 2013> 2016

Fokusirajte se na profesionalne vozne parkove sa Easytrip Transport Services

Egis je 2011. godine krenuo da pruža usluge upravljanja voznim parkom i ekspertizu kako bi zadovoljio potrebe B2B klijenata koji upravljaju voznim parkovima svih vrsta vozila teške robe (HGV), autobusa, vozila lake robe (LGV) i lakih vozila (LV).

easytrip-transport-ervices-corporate-HGV-europe

2 holandska provajdera transportnih usluga – Transpass, osnovana 1988, JW Versluis NV, osnovana 1992. Engleski TIR je sa svoje strane, osnovan u Italiji 1982, stečen 2013.
Kolektivno, ove tri kompanije su postale Easytrip Transport Services, dodavanje višedecenijske B2B ekspertize u naplatnim rešenjima, povraćaj PDV-a i akciza, kao i intermodalna ekspertiza rezervacije u naš portfolio, kasnije unapređena ponudom telematskih, goriva i parking rezervacija.

2022

Na čelu Latinske Amerike sa Easytrip Meksikom

Brzo napred do 2022. kada je Egis u partnerstvu sa ICA, liderom u infrastrukturi u Meksiku, za otvaranje novog regionalnog B2C Easytrip entiteta u Meksiku. Severnoamerička kancelarija skova novu putanju u podršci korisnicima puteva širom regiona.

2022

Naša najnovija BtoB akvizicija koja obogaćuje Easytrip Transport Services ponuda, NEBU Transportne usluge, potvrđuje našu posvećenost nastavku našeg stabilnog rasta poslovanja kroz kombinaciju organskog rasta i akvizicija.

2024

360 Payment Solutions S.p.A je uspešno stekao Easytrip Transport Services iz Egis Grupe, obeležavajući novo i obećavajuće poglavlje za obe organizacije.

Ovaj strateški potez pojačava našu posvećenost unapređenju transportnih usluga i inovacija u industriji. Easytrip Transport Services, ugledno ime na terenu, sada će biti dragocen dodatak porodici 360 PAY.

Ova akvizicija će utrti put sinergiji, povećanju efikasnosti i još većim ponudama za naše klijente i partnere. Kako integrišemo snagu i stručnost oba tima, radujemo se otključavanju novih mogućnosti i pružanju unapređenih rešenja na tržištu.

 

Odgovornost za životnu sredinu
Radimo svoj deo posla da promovišemo održivost

Globalno zagrevanje. Otisak stopala od ugljenika. Emisija CO2.
Svi smo čuli ove reči u vestima.
Ali često, ovi veliki koncepti mogu da se osećaju daleko od svakodnevnog života.
Zato smo posvećeni podršci zelenim inicijativama i u našem portfoliju i u našoj unutrašnjoj korporativnoj politici.

Želimo da vam pružimo izbore koji mogu imati pozitivan uticaj i na okolinu i na vašu suštinu. Opcije kao što su trajektne i železničke rezervacije pomažu u promovisanju intermodalnog transporta i smanjenju ukupne emisije CO2 brodske robe širom Evrope.
Alternativna goriva, kao što je LNG, mogu biti pokrivena našim uslugama goriva.

Dodavanje telematike vašem voznom parku može poboljšati iskorišćenost vozila, smanjiti potrošnju goriva i pomoći vam da pronađete najbolje direktne rute prilikom planiranja putovanja.

Uzbuđeni smo što radimo na svetlijoj, čistijoj budućnosti koja će koristiti našem međusobno povezanom svetu i doneti veći prosperitet budućim generacijama.