Booking-Article-HGV-Levy

Optimizujte operacije vaše flote pomoću Easytrip's Quotation & Booking Platforme prilagođene za rezervisanje trajekata, vozova i prolaza kroz tunel.

Objavljeno 11.22.2023, od Déborah Haddab

U brzom svetu transportne logistike efikasnost je ključna. Kretanje kroz kompleksnu mrežu trajektnih linija, železničkih veza i alpskih prelaza tunela može biti obeshrabrujući zadatak za menadžere flote. Međutim, postoji rešenje koje obećava da će ovaj proces učiniti ne samo podnošljivim već i brzim i efikasnim – Easytrip Transport Services' Quotation & Booking Platform.

Q&B platforma ima za cilj da pojednostavi proces rezervisanja trajekta, kiše itunela tako što će centralizovati rezervacije na jednoj platformi prilagođenoj korisnicima, nudeći menadžerima flote mogućnost da nesmetano optimizuju svoje poslovanje.

Easytripova platforma se ističe svojim pristupom preko 700 trajektnih linija, alpskih tunela i vozova, pružajući menadžerima flote široku mrežu za pronalaženje najpogodnijih veza. Kroz strateška partnerstva sa velikim evropskim operaterima, Q&B platforma korisnicima nudi konkurentne popuste i cene prilagođene njihovim potrebama. Pored pogodnosti, služi kao isplativo rešenje za efikasno upravljanje zahtevima prevoza vaše flote.

Po završetku rezervacije na platformi, korisnici odmah dobijaju potvrdu putem tekstualne poruke i e-pošte. Funkcionalnost sistema u realnom vremenu osnažuje menadžere flote da donose brze odluke i prilagođavanja, obezbeđujući agilnost suočeni sa dinamičnim transportnim okruženjem.

U Easytrip Transport Services Razumemo da transportna industrija radi non-stop. Zbog toga je na raspolaganju naše namensko odeljenje za rezervacije, uključujući večeri i vikende. Bez obzira na to da li imate pitanje o rezervaciji ili vam je potrebna pomoć oko promena u poslednjem trenutku, tim za podršku je spreman da pruži brzu i pouzdanu uslugu.

U sve razvijenom predelu transportne logistike, usvajanje inovativnih rešenja je ključno za uspeh. Nudimo sveobuhvatno i isplativo rešenje za efikasnije poslovanje flote pojednostavljivanjem vašeg putovanja, optimizacijom vaših ruta i doživljavanjem novog nivoa efikasnosti u rezervisanju vaših trajekata, vozova, prolaza kroz tunele.

Sa oduševljenom objavljujemo predstojeće lansiranje naše nove platforme. Menjač igara u svetu B2B upravljanja transportom. Ova poboljšana verzija će doneti mnoštvo novih funkcija i poboljšanja kako bi se iskustvo prestiglo na viši nivo.

Menadžeri flote mogu da preduzmu proaktivan korak ka efikasnosti zakazivanjem obilaska Easytrip's Quotation & Booking platforme danas. Kontaktirajte nas da prigrlimo budućnost upravljanja rezervacijama.


    Ostanimo povezani

    Prijavite se za najnovije Easytrip Transport Services vesti i informacije:
    Ekskluzivne promocije, lansiranje proizvoda, nove i proširene portfolio usluge, ispravke pravila i propisa, širom Evrope i još mnogo toga!