Rezervacija Q&B

Odmah se icite na našem PORTALU NEW Quotation & Booking!

Objavljeno 01.09.2024, od Déborah Haddab

Integrisanje vozova, tunela i trajekata u rad vaše flote obezbeđuje povećan nivo operativnog pojednostavljenja. Korišćenje više načina transporta stvara efikasno intermodalno povezivanje, obezbeđujući fleksibilnije i raznovrsnije rute. Koordinacija trajektnih linija, železničkih veza i alpskih tunela može predstavljati izazov za menadžere flote. Ali Easytrip Transport Services nudi rešenje – Platformu za citiranje i rezervisanje (Q&B)– obećavajući ne samo upravljanje, već i brz tempo.

Poboljšajte upravljanje voznim parkom pomoću Easytrip-ove sveže platforme za rezervacije, dizajnirane za jednostavne i udobne rezervacije.

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo našu novu platformu za rezervacije. To je značajan napredak za preduzeća koja se bave transportom. Naše čvorište za rezervacije ima za cilj da pojednostavi veze između puteva, vozova i brodova. A sada, nadograđena verzija donosi niz novih funkcija koje će obogatiti korisničko iskustvo!

  1. Poboljšani interfejs: Redizajnirani smo korisnički interfejs platforme za korisničko iskustvo, sa interaktivnim mapama.
  2. Besprekorno plaćanje kreditnim karticama: Da bi život bio jednostavniji, uveli smo nesmetano plaćanje kreditnim karticama. Sada rezervacije i usluge možete platiti bezbedno uz samo nekoliko klikova.
  3. Optimalne rute: Naš sistem pomaže u planiranje efikasnih ruta, smanjenju troškova i vremenu isporuke.
  4. Rezervacije bez napora: Recite zbogom komplikovanim i vremenskim procesima rezervisanja. Naša platforma sve to pojednostavljuje, pomažući vam da uštedite vreme i resurse.

Kada se rezervacija finalizuje na našoj platformi, korisnici brzo dobijaju potvrdu putem SMS-a ili e-pošte. Funkcionalnost u realnom vremenu osnažuje menadžere flote da donose brze odluke i prilagođavanja, obezbeđujući prilagodljivost u sve promenljivijem transportnom pejzažu.

Razumevajući non-stop prirodu prevoza, naše namensko odeljenje za rezervacije radi non-stop, uključujući večeri i vikende. Bilo da vam je potrebna pomoć oko rezervacija ili promena u poslednjem trenutku, naš tim za podršku je spreman da pruži brzu i pouzdanu pomoć.

Ono što izdvaja Easytrip platformu je njegov pristup preko 700 trajektnih linija, alpskih tunela i vozova. Ova široka mreža osnažuje menadžere flote da pronađu najpogodnije veze. Kroz partnerstvo sa velikim evropskim operaterima, Q&B platforma nudi konkurentne popuste i prilagođene cene. To prevazilazi samo zgodno; to je pristupačan način da se izborite sa svim potrebama upravljanja flotom.

U promenljivom svetu transporta usvajanje novih ideja je od presudnog značaja. Mi obezbeđujemo kompletan i budžetski način da upravljanje voznim parkom bude glatko. Pojednostavljujemo putovanja, unapređujemo rute i donosimo viši nivo efikasnosti rezervacija za trajekte, vozove i tunele.

Želite li da preuzmete odgovornost da operacije učinite efikasnijim? Vodite inicijativu vođenu efikasnošću tako što ćete danas istražiti Easytripovu Q&B platformu!

Kontaktirajte nas odmah da biste otkrili budućnost upravljanja rezervacijama.


    Ostanimo povezani

    Prijavite se za najnovije Easytrip Transport Services vesti i informacije:
    Ekskluzivne promocije, lansiranje proizvoda, nove i proširene portfolio usluge, ispravke pravila i propisa, širom Evrope i još mnogo toga!