Korporativna-poslovna-nagrada-Holandija

Easytrip Transport Services Trijumfovao na poslovnim nagradama Francuske privredne komore u Holandiji 2023.

Objavljeno 09.25.2023. od strane Déborah Haddab

Amsterdam, Holandija – Sept 13th 2023

U momentalnom slavlju ostvarenja i posvećenosti, Easytrip Transport Services sa ponosom objavljuje svoju pobedu na poslovnim nagradama za 2023. godinu čiji je domaćin Francuska privredna komora u Holandiji. Ovo prestižno priznanje svedoči o posvećenosti kompanije izvrsnosti, inovacijama i posvećenoj usluzi vrednim klijentima i partnerima.

Easytrip Transport Services stoji kao pobednik u kategoriji Poslovni razvoj Francuska – Holandija, što predstavlja značajnu prekretnicu na putovanju kompanije. Nagrada naglašava izuzetan doprinos kompanije podsticanju rasta poslovanja i razvoja između Francuske i Holandije.

Egis je 2011. godine nabavio Transpass BV za ulazak u evropski sektor usluga mobilnosti puteva, što je dovelo do rađanja »Easytrip Transport Services." Od tada, naš rast je podstaknut i organskom ekspanzijom i strateškim akvizicijama. Holandija je bila žarište uspeha za Easytrip Transport Services. Upravo u okviru holandskog pejzaža kompanija je doživela izuzetna dostignuća, podstaknuta dvema ključnim akvizicijama: JW Versluis NV u 2016. i Nebu Transport Services BV 2022. godine. Ove akvizicije naglašavaju Easytrip Transport Services' trajna posvećenost holandskom tržištu i njeno dobro utvrđeno prisustvo u regionu služe kao ubedljiv dokaz posvećenosti kompanije i strateškom akumenu.

Posvećenost Easytripa pružanju izuzetnih transportnih usluga ostaje nepokolebljiva, a ova nagrada dodatno podstiče njenu rešenost da nastavi da prevazilazi očekivanja.

Tim u Easytrip Transport Services je u srcu ove uspešne priče. Njihova strast i profesionalizam bili su ključni u ostvarenju ove nagrade.

Takođe upućujemo zahvalnost našim klijentima i partnerima na njihovom poverenju i nepokolebljivoj podršci. Kroz njihovu saradnju Easytrip Transport Services je ostvario izuzetan rast i dostigao taj vrhunac prepoznavanja.

Francuska privredna komora u Holandiji zaslužuje pohvalu zbog svoje uloge u priznanju i slavlju kompanija koje značajno utiču na poslovni pejzaž. Easytrip Transport Services čast je biti ubrojen među tako cenjene organizacije.

Kao Easytrip Transport Services nastavlja da ucrtava nove horizonte i postavlja odrednice u sektoru usluga mobilnosti puteva, ova nagrada služi kao blistavi simbol njene posvećenosti izvrsnosti & inovacijama!

Za sva pitanja, molimo vas da nas kontaktirate.

NL-FR 2023-biznis-razvoj


    Ostanimo povezani

    Prijavite se za najnovije Easytrip Transport Services vesti i informacije:
    Ekskluzivne promocije, lansiranje proizvoda, nove i proširene portfolio usluge, ispravke pravila i propisa, širom Evrope i još mnogo toga!