Kartice za gorivo za HGV u Evropi: Pojednostavljena efikasnost i ušteda

Objavljeno 07.27.2023. od Izabel Gaša

U evropskoj transportnoj industriji, vozila teške robe (HGV) igraju vitalnu ulogu u kretanju robe preko granica i ogromnih razdaljina. Da bi optimizovali svoje poslovanje, rukovodiocima voznog parka i vozačima kamiona potrebna su efikasna i isplativa rešenja za dopunu goriva na putu. Kartice za gorivo za HGV-ove pojavile su se kao menjač igara, nudeći pogodan i pojednostavljen način za upravljanje troškovima goriva.

Prednosti kartica za gorivo za HGV-ove:

  • Široko prihvatanje: Kartice za gorivo su generalno povezane sa velikim brendovima goriva i imaju široku pokrivenost na raznim benzinskim stanicama širom Evrope. Na taj način se obezbeđuje da vozači HGV-a mogu povoljno da dopune gorivo duž svojih ruta bez brige o pronalaženju određenih brendiranih stanica.

 

  • Kontrola troškova: Kartice za gorivo obezbeđuju detaljne izveštaje o transakcijama, koji omogućavaju menadžerima voznog parka da prate potrošnju goriva, prate troškove i identifikuju potencijalne oblasti za optimizaciju troškova. Sa boljim uvidom, preduzeća mogu da kreiraju efikasne strategije za kontrolu troškova goriva i povećanje profitabilnosti.

 

  • Modernizovana administracija: Kartice za gorivo pojednostavljuje administrativne zadatke konsolidovanjem svih kupovina goriva na jedan račun. Na taj način se smanjuje papirologija i potreba za gotovinskim transakcijama, što procese obračuna i refundacije čini efikasnijim.

 

  • Usluge sa dodatnom vrednošću: Neki dobavljači kartica sa gorivom nude dodatne usluge kao što su rešenja za plaćanje putarine, pomoć za povraćaj PDV-a i pristup mrežama za održavanje. Ove usluge sa dodatnom vrednošću doprinose nesmetanom radu i povećanju uštede.

 

  • Bezbednost: Kartice za gorivo dolaze sa PIN zaštitom i mogu se dodeliti određenim vozačima ili vozilima, smanjujući rizik od neovlašćenog korišćenja i prevare. Izgubljene ili ukradene kartice mogu brzo da se deaktivira i zamene, čime se obezbeđuje maksimalna bezbednost.

 

  • Upravljanje onlajn nalogom: Onlajn platforma prilagođena korisnicima za upravljanje nalozima kartica sa gorivom, praćenje transakcija i generisanje izveštaja je od suštinskog značaja za efikasno upravljanje gorivom.

 

  • Izveštavanje i analitika: Detaljni izveštaji i funkcije analitike podataka pružaju uvid u obrasce potrošnje goriva, omogućavajući preduzećima da identifikuju neefikasnost i donose odluke vođene podacima.

 

Kartice za gorivo za HGV-ove u Evropi napravile su revoluciju u načinu na koji operateri voznog parka i vozači kamiona upravljaju troškovima goriva. Sa rasprostranjenim prihvatanjem, funkcijama kontrole troškova i uslugama sa dodatnom vrednošću, kartice za gorivo pojednostavjuju upravljanje gorivom i povećavaju operativnu efikasnost. Kada birate karticu za gorivo, pažljivo razmotrite njenu pokrivenost, naknade i dodatne usluge kako biste se uverili da je usklađena sa vašim poslovnim zahtevima. Prihvatanje prednosti kartica za gorivo neće samo optimizovati vaše troškove goriva već će doprineti i nesmetanom i uspešniju HGV operaciju u Evropi.

Udruživanje sa E100, Logpay i IQ karticom, Easytrip Transport Services isporučuje savršeno rešenje za karticu za gorivo prilagođeno jedinstvenim zahtevima vaše flote. Neprimetno dopuna goriva na preko 29.000 strateški lociranih benzinskih pumpi širom 36 evropskih zemalja. Opremite se odmah, kliknite ovde.

 


    Ostanimo povezani

    Prijavite se za najnovije Easytrip Transport Services vesti i informacije:
    Ekskluzivne promocije, lansiranje proizvoda, nove i proširene portfolio usluge, ispravke pravila i propisa, širom Evrope i još mnogo toga!