Srpske putarine

Snalaženje po naplati putarine u Srbiji: kako Easytrip Transport Services Pojednostavljuje HGV logistiku

Objavljeno 07.22.2024, od strane Isabelle Gacha

U užurbanom svetu logistike, efikasnost je sve. Za prevoznike koji se kreću putevima u Srbiji, Easytrip Transport Services pojavljuje se kao ključni partner, nudeći prilagođena rešenja dizajnirana da pojednostave poslovanje i povećaju profitabilnost.

 

Razumevanje sistema naplate putarine u Srbiji

 

Putarine u Srbiji naplaćuju se na naplatnim rampama na autoputevima i mogu se plaćati na različite načine:

– Gotovina: srpski dinar ili evro

– Kreditna kartica

– ETC On-Board Unit: Dostupno u oba pripejd i postpaid režima, nudeći popuste od 6%.

 

Putevi sa naplatom putarine u Srbiji obuhvataju autoputeve koji povezuju različite delove zemlje sa glavnim gradom Beogradom. Ova infrastruktura je od ključnog značaja za efikasan transport širom Srbije.

 

Zašto izabrati ENC uređaj za puteve sa naplatom putarine u Srbiji?

Elektronska naplata putarine (ETC) uređaj je pogodna opcija za vozila da prođu kroz naplatne stanice bez čekanja u redu. Evo kako to funkcioniše:

– Pripejd sistem: Korisnici pune svoj ETC uređaj unapred za plaćanje putarine. Stanice za punjenje dostupne su na naplatnim stanicama širom Srbije.

– Post-payment sistem: Korisnici dobijaju mesečnu fakturu za transakcije putarine, pojednostavljujući procese plaćanja (sa Easytrip: fakture u evrima sa prosečnim kursom). Post-paid usluga je pogodna opcija koja omogućava korisnicima da plaćaju putarinu širom Srbije.

 

ETC uređaji, instalirani na vetrobranskim staklima, olakšavaju besprekoran prolaz kroz naplatne rampe, povećavajući efikasnost za prevoznike i minimizirajući kašnjenja. Sve vaše transakcije putarine se evidentiraju preko uređaja.

 

Zašto partnerstvo sa Easytrip Transport Services?

 

Stručnost i iskustvo:

Easytrip Transport Services donosi decenije iskustva na sto, specijalizovana za pružanje sveobuhvatnih rešenja za prevoznike širom Evrope. Naše duboko razumevanje industrije osigurava da našim klijentima pružamo ne samo usluge, već i strateške prednosti.

 

Prilagođena rešenja za naplatu putarine:

Kretanje po zamršenim sistemima naplate putarine u različitim zemljama može biti zastrašujuće. U Easytrip Transport Services, pojednostavljujemo ovaj proces za teška teretna vozila koja putuju Srbijom. Naša rešenja za naplatu putarine u Evropi dizajnirana su da optimizuju rute i minimiziraju troškove, omogućavajući prevoznikima da se fokusiraju na ono što rade najbolje – efikasnu isporuku robe.

 

Inovativna tehnologija:

Pokretana najsavremenijom tehnologijom, naša rešenja su na čelu industrije. Kroz našu veb platformu za korisnike i analitiku podataka u realnom vremenu (telematske usluge), prevozniki dobijaju neviđenu vidljivost i kontrolu nad svojim troškovima i rutama, obezbeđujući glatko poslovanje i pametnije donošenje odluka.

 

O Easytrip Transport Services

Easytrip Transport Services je vodeći provajder putarine i transportnih rešenja za prevoznike širom Evrope. Sa fokusom na inovacije, efikasnost i zadovoljstvo kupaca, posvećeni smo pomaganju našim klijentima sa prilagođenim rešenjima.

 

Povežite se sa nama

Jeste li spremni da pojednostavite prevoz u Srbiji? Posetite naš sajt da saznate više o tome kako možemo da podržimo vaše poslovanje ili popunite formular ispod, naš stručnjak iz Srbije će vas kontaktirati uskoro.


    Ostanimo povezani

    Prijavite se za najnovije Easytrip Transport Services vesti i informacije:
    Ekskluzivne promocije, lansiranje proizvoda, nove i proširene portfolio usluge, ispravke pravila i propisa, širom Evrope i još mnogo toga!