Putarina u Mađarskoj

Važne promene u mađarskom toll sistemu!

Objavljeno 02.14.2024. od strane Déborah Haddab

Da li ste svesni nedavnih promena u Mađarskoj?

Mađarski elektronski sistem naplate putarine (Hu-Go) revidiran je tako da se uskladi sa Direktivom EU o evrovignetu, koja stupa na snagu od 1. januara 2024. godine.

Uvedene su zapažene promene, koje utiču na elemente obračuna putarine (spoljni trošak i infrastrukturni trošak), naplatne rampe (posebno deonice autoputa M0), kategorije životne sredine vozila i uvođenje nove kategorije vozila J5, između ostalog. Više detalja možete pronaći na https://toll-charge.hu/en/e-toll/changes-in-2024 .

Pored toga, sistem e-putarine uskoro će integrisati autobuse sa maksimalnom ovlašćenom ukupnom masom koja premašuje 3,5 tone. Trenutno ovi autobusi podležu paušalnoj putarini za korišćenje puteva putem kupovine e-vinjete, ali će u bliskoj budućnosti operateri autobusa morati da dobiju ukrcanu jedinicu (OBU).

Easytrip je spreman da vam pomogne u prilagođavanju ovim promenama, bilo da imate uređaje, HU-GO naloge ili kupujete vožnje za određene odeljke. Bez obzira na vašu situaciju, nudimo sveobuhvatne smernice od primene do navigacije kroz novu verziju sistema. Za više informacija i pomoć kontaktirajte nas.

Ovde smo da se pozabavimo svim vašim upitima i pomognemo da se prilagode rešenja koja ispunjavaju Vaše zahteve.

Kontaktirajte nas odmah


    Ostanimo povezani

    Prijavite se za najnovije Easytrip Transport Services vesti i informacije:
    Ekskluzivne promocije, lansiranje proizvoda, nove i proširene portfolio usluge, ispravke pravila i propisa, širom Evrope i još mnogo toga!