PDV-akciza

How PDV & Excise Duty Refunds Can Boost Your Transport Business

Objavljeno 07.09.2024, od Izabel Gaša

Easytrip Transport Services nudi sveobuhvatne usluge povraćaja PDV-a koje mogu značajno da smanje operativne troškove za transportna preduzeća. Evo kako:

Usluge povraćaja PDV-a

Easytrip podržava povraćaj PDV-a za različite poslovne scenarije:

  • EU u EU
  • ne-EU u EU
  • EU u zemalja koje nisu članice EU

Sa stopom prihvatljivosti od 99% i podrškom na maternjem jeziku klijenta, Easytrip pojednostavljuje proces povraćaja novca. Zahvaljujući našoj širokoj mreži lokalnih fiskalnih predstavnika za rešavanje registracija PDV-a, periodičnih povraćaja PDV-a i revizije poreskih vlasti, obezbeđivanje usaglašenosti i efikasnosti.

Pokriveni troškovi

Easytrip pomaže u oporavku PDV-a na širok spektar rashoda, uključujući:

  • Gorivo
  • Putarine i naplate
  • Prevoz za zapošljavanje
  • Putni troškovi (taksi, javni prevoz)
  • Smeštaj
  • Hrana i pića
  • Naknade za prijem na sajmove i izložbe

Usaglašenost i podrška u međunarodnom povraćaju PDV-a

Easytripova ekspertiza osigurava da se preduzeća efikasno kreću kroz složen i birokratski proces oporavka PDV-a. Naše članstvo u Međunarodnoj asocijaciji za PDV (IVA) naglašava našu posvećenost pružanju pouzdane i znane podrške.

Propisi specifični za zemlju

Easytrip se odnose i na preduzeća koja nisu članice EU i koja nisu članice EU, priznajući da se zahtevi i procesi razlikuju po zemlji. Nudimo usluge u nekoliko zemalja koje nisu članice EU, kao što su Norveška, Švajcarska, Velika Britanija, Srbija, Makedonija i Island, prilagođavajući se nacionalnim akcizama i propisima.

Vaše prednosti na prvi pogled

Easytrip Transport Services' Usluge povraćaja PDV-a pomažu transport kompanijama da smanje troškove, poboljšaju novčani tok i obezbede usklađenost sa složenim poreskim propisima. Korišćenjem naše široke mreže i stručnosti, preduzeća mogu efikasno da povrate PDV, reinvestiraju ušteđevinu i usredsrede se na rast i razvoj.

Da li dopunjavate vozila teška preko 7,5 tona u inostranstvu? Pored povraćaja PDV-a, takođe imate priliku da povratite akcize, koje nude značajne pogodnosti. Na primer, u Belgiji trenutno možete da dobijete nadoknadu od 0,1935 € po litru kupljenog dizela.

Počnite da vraćate novac na svaki litar dizela koji kupite!

Spremni ste da tražite povraćaj PDV-a i akciza? Popunite ispod formulara, naš stručnjak za PDV će vas uskoro kontaktirati:


    Ostanimo povezani

    Prijavite se za najnovije Easytrip Transport Services vesti i informacije:
    Ekskluzivne promocije, lansiranje proizvoda, nove i proširene portfolio usluge, ispravke pravila i propisa, širom Evrope i još mnogo toga!