Blog Článok Grécke mýto

Zjednodušenie cestovania NÁKLADNÉ VOZIDLÁ v Grécku pomocou Easytrip Transport Services

Uverejnené 11.02.2023, od Isabelle Gacha

Grécko ako centrum medzinárodného obchodu a cestovného ruchu sa spolieha na rozsiahlu cestnú sieť, ktorá spája jeho mestá, prístavy a hranice. Pre podniky pôsobiace v Grécku je výber správneho partnera mimoriadne dôležitý na zabezpečenie efektívneho cestovania a optimálneho plánovania rozpočtu. Spolupráca so stránkou Easytrip Transport Services prináša významné úspory nákladov a času. Vďaka nášmu komplexnému balíku služieb vrátane elektronického výberu mýta pre Grécko mení spoločnosť Easytrip spôsob, akým vodiči NÁKLADNÉ VOZIDLÁ prechádzajú cestnou sieťou krajiny.

Bezproblémové mýtne riešenia pre NÁKLADNÉ VOZIDLÁ's:

Systém elektronického výberu mýta (ETC) spôsobil v Grécku revolúciu v cestovaní NÁKLADNÉ VOZIDLÁ . Poskytnutím jedinej stránky Zariadenie, Easytrip pomáha vodičom NÁKLADNÉ VOZIDLÁ bezproblémovo cestovať do ôsmich spoplatnených sietí, ktoré zahŕňajú známe trasy ako Attiki Odos, Olympia Odos, Moreas Highway, Ionian Road, Nea Odos, Raches of Fthiotida-Key of Imathia (Egejská diaľnica), Egnatia Odos a ikonický most Rio-Antirio. Vďaka tejto službe budete môcť využívať režim následnej platby na optimalizáciu peňažných tokov v podniku a jednu konsolidovanú faktúru na efektívne sledovanie výdavkov na mýto. Naši zákazníci budú môcť využívať aj zľavy v sieti Attiki Odos!

Nad rámec výberu mýta:

Easytrip Transport Services presahuje rámec výberu mýta a poskytuje globálny prístup k optimalizácii vašej cestovnej logistiky v Grécku. Získajte exkluzívny prístup k nášmu rezervačnému portálu 24/7, ktorý vám umožní bezproblémovú rezerváciu trajektov na Dlhom moste spájajúcom Španielsko a Portugalsko s Gréckom. Náš užívateľsky prívetivý rezervačný portál zabezpečuje bezproblémové rezervácie, vďaka čomu sa Manažéri vozového parku môže sústrediť na svoje hlavné činnosti.

Kombináciou s gréckymi službami vrátenia DPH môžete maximalizovať návratnosť investícií a odblokovať ďalšiu efektivitu nákladov.

Nechajte stránku Easytrip Transport Services , aby sa stala dôveryhodným spoločníkom dopravcov a využila svoje inovatívne riešenia na zefektívnenie cesty v Grécku. Našim zákazníkom sa snažíme poskytovať bezkonkurenčné pohodlie a podporu. Okrem toho je k dispozícii náš špecializovaný podporný tím, ktorý poskytuje rýchlu pomoc a odborné poradenstvo vždy, keď je to potrebné. S Easytrip Transport Services, môžete cestovať s istotou, pretože viete, že za vami stojí spoľahlivý a pohotový partner. Kontaktujte nás ešte dnes!


    Zostaňme v spojení

    Zaregistrujte sa na odber najnovších správ a informácií na stránke Easytrip Transport Services :
    Exkluzívne propagačné akcie, uvedenie produktov na trh, nové a rozšírené portfólio služieb, aktualizácie pravidiel a predpisov v celej Európe a ďalšie informácie!